header header header header

Sponsoren

Kamphuis & Berghuizen Accountants en Belastingadviseurs

Kamphuis & Berghuizen Accountants en Belastingadviseurs te Hilversum en Amsterdam kan zich volledig vinden in de missie van stichting Hearts for the Philippines. Wij weten dat de projecten van de stichting de bevolking van de Filippijnen echt helpen en willen graag ons steentje daaraan bijdragen. Wij wensen de stichting veel succes bij het realiseren van haar doelstellingen.

Kamphuis & Berghuizen

Notea Notarissen

Notea Notarissen te Hilversum staat midden in de maatschappij en wij proberen ons steentje bij te dragen. Wij streven ernaar basiszaken voor iedereen bereikbaar te maken en geloven in eerlijke handel. Dit komt tot uitdrukking in onze eigen werkwijze maar ook uit de producten die we daarbij gebruiken. Wij dragen een aantal goede doelen waaronder de Stichting Hearts for the Philippines een warm hart toe en proberen hun goede werk op diverse wijzen te steunen.

notea

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

ZICHT, RISICO- EN VERZEKERINGSADVISEURS biedt deskundig advies en goede oplossingen op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Advies is en blijft ons vak. Voor nu en voor de toekomst. Kinderen in de Filippijnen kunnen ons advies niet gebruiken, maar onze (financiƫle) ondersteuning wel! De eerste kledingactie heeft daarom recent binnen ons bedrijf plaatsgevonden en we hopen in de toekomst vaker ons steentje bij te kunnen dragen aan de missie van Stichting Hearts for the Philippines.

mixz
Lees verder over ANBI-status